Groepsfeest 2024

Ahoi Scheepslui! Het is weer tijd om aan wal te komen voor de leukste barbecue van het jaar: het Groepsfeest! Deze gaat zoals vorig jaar door op het lemmekesveld op zondag 5 mei. In de voormiddag mag iedereen meedoen met een avontuurlijke fietstocht voor zowel kleine als grote piraten. Daarna volgt een uitgebreide barbecue met de beste bakkers van de zeven zee├źn! Randanimatie en optredens zullen ook aanwezig zijn, dus twijfel niet om vrienden, familie en buren uit te nodigen. De opbrengst zal gebruikt worden voor onze nieuwe lokalen te bouwen. Inschrijvingen kunnen via onderstaande link:

https://forms.gle/JE8Np2VdUkqvbadWA

Praktische info:

  • Datum: zondag 5 mei 2024
  • Locatie: Lemmekesveld Matadilaan 6 3001 Heverlee
  • Start fietstochten: 10u30
  • Start BBQ: 11u30