Jonggivers

De jonggivertak is een tak waarin een hele nieuwe scoutswereld voor de leden opengaat: ze worden ingedeeld in patrouilles met een patrouilleleider en een hulppatrouilleleider; in deze patrouilles moeten ze onder andere hun eigen tafels sjorren en zelf hun eten maken; ze leren samen hard werken en initiatief nemen. Vergaderingen bij de jonggivers bestaan uit een grote variatie aan spelen die meer op de omgeving gericht zijn dan bij de kawellen. We verkennen grenzen op alle vlakken. Op het einde van het derde jaar krijgen de leden hun totem. Dat is dierenkarakter dat de groep kiest bij jouw persoonlijkheid. Dit is een zeer indrukwekkende gebeurtenis die je bijblijft gedurende je gehele scoutscarrière.

Leiding

• Irene Claes
    Zeevonkblauwe Assertieve Beo                                                                               irene@scoutsheverlee.be
    °1997
  • Sarah Walgraeve
    Vrijheidslievende Dwergotter                                                                                       Sara@scoutsheverlee.be
    °1995

• Wietze Colson                                                   Chilirode Wispelturige Mustangwietze@scoutsheverlee.be
    °1998

Contacteren kun je ons via mail:
Wil je ons allemaal bereiken, stuur dan naar jonggivers@scoutsheverlee.be.

Vergadering

Wij vergaderen elke zondag in het boerderijtje van 14.00 tot 17.30.
Dit kan echter variëren. Als dit het geval is, staat het altijd in de eversprokkels of wordt er op tijd via mail verwittigd.
Eversprokkels is het boekje van onze scouts dat per trimester wordt uitgegeven. Hierin staat wat elke tak dit semester gaat doen.
Iedereen is altijd welkom om eens een vergadering uit te proberen!

Lid worden

Als je lid wil worden, neem dan contact op met de groepsleiding of de takleiding.Je kunt ook gewoon langskomen tijdens een vergadering om met ons persoonlijk te komen spreken, of om meteen eens te proberen. De eerste drie keer ben je gratis verzekerd, daarna is een inschrijving nodig. Je kunt je als volwaardig lid best ook online bij Scouts en Gidsen Vlaanderen inschrijven. Bezoek de belangrijke documentenpagina om dit te doen.