Groepsleiding

Als groepsleiding staan we in voor de algemene werking van de scouts: de financiën, de administratie, de vertegenwoordiging van onze groep op jeugdraad en districtsraad, het voorzitten van de groepsraden, het organiseren van leidingsweekends, de eindverantwoordelijkheid dragen bij de grote activiteiten. Ook het ondersteunen van de leiding en hen helpen waar nodig, doen we met veel plezier. Kortom proberen we van onze scouts een kwaliteitsvolle vereniging te maken en willen we er, samen met de leiding, een plaats van maken waar zowel leden als leiding de tijd van hun leven beleven. Voor minder gaan we niet!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, ideeen hoe we het (nog) beter kunnen doen? Aarzel niet om ons te contacteren!

groepsleiding@scoutsheverlee.be

Aalmoezenier