Lokalen

Wij verhuren onze lokalen momenteel NIET.

Onze momentele locatie kan je hieronder terugvinden.

SKLO

Dit is de stedelijke school voor Kleuter- en Lager onderwijs. Hier komen we samen met de twee kleinste takken, de kapoenen en de kawellen. Het adres is Leo Dartelaan 11, Heverlee.

Bekijk grotere kaart

Boerderijtje

Anderzijds hebben we het boerderijtje voor onze drie andere takken. Dit lokaal bevindt zich in het Paul van Ostaijenpark in Heverlee en is bereikbaar via de Paul van Ostaijenlaan. Hier komen hoofdzakelijk de jonggivers, givers en jin samen.

Bekijk grotere kaart

Hoe zit het nu met die lokalen?

De toestand van onze vorige lokalen waren op zijn best gezegd niet ideaal.

Er zijn al lang plannen om nieuwe lokalen te bouwen. Helaas mogen we niet bouwen op de grond aan de Pakenstraat. Op de grond in de Bronlaan mogen we slechts gelijkvloers bouwen en daarvoor is onze scouts té groot geworden. Ondertussen probeert Leuven samen met ons een nieuwe locatie te zoeken voor permanente lokalen.

Totdat die locatie gevonden is, zitten wij tijdelijk in het boerderijtje in het Paul van Ostaijenpark en in SKLO.

Aangezien wij als leid(st)ers jong en onervaren zijn op het vlak van verbouwingen zoeken wij ouders met kennis van zaken. Hierbij denken we aan mensen met technische, juridische, financiële … kennis. Wilt u ons graag helpen, stuur dan een mail naar groepsleiding@scoutsheverlee.be .