Groepsfeest

Dit jaar gaat het groepsfeest op zondag 4 mei 2014 plaatsvinden, verdergaand op het thema van vorig jaar.

groepsfeest2014flyer

Op zondagochtend 4 mei is iedereen van harte welkom om samen de dag sportief in te zetten, want er is keuze tussen drie verschillende leuke en uitdagende fietstochten:

• Crossen in de Bossen: een sportieve fietstocht door de bossen in onze buurt, reken op 25 à 30 km, zowel ouders als leden zijn welkom!
  • Scoutsqueeste: een scouteske tocht langs de mooiste plekjes van onze stad! Kunnen jij en je ouders samen het kompas de juiste richting in laten wijzen? Ongeveer 15 km. Leden én ouders welkom!
  • Reis op wieltjes: een fijne reis voor de iets kleinere fietsers van onze scouts! De kilometers zijn beperkt, het plezier is des te groter! Ook ouders zijn hier welkom om hun kind te begeleiden!

Als de honger dan begint te knagen na al dat fietsen, is het tijd voor de tweede editie van onze groepsfeestbarbecue!  Beneden aan de lokalen in de Bronlaan zitten we gezellig buiten en voor de kleinsten voorzien we de leukste randanimatie! Om de barbecue nóg leuker te maken, zijn er prachtige bandjes voorzien die groteren zullen entertainen.

Uit de volgende porties kun je kiezen:

• Grote portie: drie stukken vlees voor de prijs van € 10
  • Kleine portie: twee stukken vlees voor de prijs van € 8
  • Vegetarische portie: voor de prijs van € 8

We hopen jullie daar allemaal te zien met het hele gezin! Dit is hét moment om eens te zien wie er nog allemaal op de scouts rondloopt!

inschrijven voor een groepsfeest gebeurt per mail naar isa@scoutsheverlee.be of door het invullen van een formulier op onze website.

Een stevige linker,
De voltallige leidingsploeg

Concreet:

10:30 Start fietstochten, afspraak in de Bronlaan (keuze uit 3 tochten)

13:00 Barbecue in de Bronlaan (keuze uit 2 of 3 stukken vlees of vegetarisch)

inschrijven