Activiteiten

Onze scouts heeft verschillende activiteiten die jaarlijks of om een aantal jaar herhaald worden. Hieronder heeft u wat meer informatie over wat deze activiteiten juist inhouden.

Overzicht

Een kalender voor een overzicht van alle speciale data dit jaar. Hier vindt u de data van de kampen en andere belangrijke data.

eversprokkel

Hier vind je alle info over de komende vergaderingen.

spaghettislag

Ieder jaar organiseert de givertak een spaghettislag om te sparen voor hun buitenlands kamp. Op deze dag kan u komen smullen van een geweldig goede spaghetti en zorgt u er ook nog eens voor dat onze givers op een mooie reis kunnen gaan.

groepsfeest

Ieder jaar organiseren we in het voorjaar een groepsfeest als een zeer grote activiteit met de hele scoutsgroep om er een zeer leuke dag van te maken.

kwis

Ieder jaar organiseren we in het najaar een kwis om onze werking te ondersteunen. Op deze pagina vindt u informatie over de kwis.

groepskamp

Om de drie jaar gaan we ook met alle takken samen op kamp, op het zelfde terrein en rond dezelfde tijd.